
Etkinliğe rezervasyon yapmak ve yerinizi ayırmak için lütfen en alt kısımda yer alan kayıt formunu doldurunuz.———————————————————————————————————————
Dijital ürünlerle gelir elde etmek artık sadece teknik bilgiye sahip olanların değil, bilgisini, deneyimini ve bakış açısını doğru paketleyebilen herkesin değerlendirebileceği güçlü bir fırsat alanı. E-kitaplardan online eğitimlere, şablonlardan üyelik modellerine, dijital rehberlerden özel topluluklara kadar pek çok format, bugün kişisel uzmanlığı ve kurumsal deneyimi sürdürülebilir bir gelir modeline dönüştürme imkânı sunuyor.
Bu fiziki buluşmada, dijital ürünlerle nasıl gelir elde edilebileceğini, nereden başlanması gerektiğini, hangi ürünlerin daha kolay satılabileceğini ve bu işin sadece “ürün yapmak” değil, doğru hedef kitleye doğru değer önerisi sunmakla mümkün olduğunu konuşacağız. İlham veren gerçek deneyimler, uygulanabilir fikirler ve yeni gelir modelleriyle dolu bu etkinlik, bilgisini dijital dünyada ürüne dönüştürmek isteyen herkes için güçlü bir başlangıç noktası olacak.
Program Akışı
18.30 – 19.30 Networking & İkram
19.30 – 19.40 Açılış – Murat Erdör
19.40 – 20.50 Panel: Ahmet Uysal (Teachfluence) – Fazıl İşler (Girişimci) – İbrahim Karaaslan (Flu Akademi)
20.50 – 21.00 Yarışma & Sürprizler
Kimler Katılıyor?
Bilgisini ve deneyimini dijital ürüne dönüştürmek isteyen girişimciler, danışmanlar, eğitmenler, içerik üreticileri, freelancer’lar ve yeni gelir modeli arayan profesyoneller bu etkinlikte bir araya geliyor.
Ücret:
Etkinlik ücretsizdir.
Yer:
KWORKS – Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi
19 Mayıs Mah. Golden Plaza Kat:1, Şişli / İstanbul
Google Map: https://maps.app.goo.gl/dXMLveJZsXAx9KKL8
Ulaşım:
Mecidiyeköy metrodan çıktıktan sonra yaklaşık 5 dakikalık yürüyüş. Cevahir AVM yönüne ilerleyip Namlı Fırın’dan sola döndüğünüzde Golden Plaza’ya ulaşabilirsiniz.
İletişim:
Telefon: 0 212 951 01 24
E-Posta: bilgi@muraterdor.com
Etkinliğe rezervasyon yapmak ve yerinizi ayırmak için lütfen aşağıdaki kayıt formunu doldurunuz.
Takvime Ekle

